Bannere electorale. Sus da! Jos nu?

Din cate stiu eu campania electorala s-a terminat de ceva timp... Atunci de ce inca mai vad bannere electorale pe stalpi, cladiri si in alte locuri? Nu inteleg si nu am inteles niciodata cum ele pot fi puse foarte rapid dar de dat jos niciodata?

Imi amintesc de campania pentru alegerile prezidentiale, un banner rosu al unui anumit candidat a tronat agatat intre doi copaci in apropierea casei mele pana ce vantul/ploile (natura) l-a dat jos.

Acum bulevardele din sectorul 3 sunt ticsite cu imaginea unui anumit fost canditat - actualmente ales... Daca e ales nu inteleg de ce trebuie sa-i mai vad moaca pe stalpi, nu ar trebui sa-l vad la treaba? Asa se lauda ca abia asteapta sa inceapa munca. Pai ii sugerez sa inceapa sa dea jos bannerele electorale din sector (atat ale lui cat si ale celorlalti). Nu de alta dar s-ar putea ca stalpii aia pe care atarna sa nu devina tepe...(sau asta sunt?)

Pe langa  gara de nord, pe o cladire inalta, alt banner - e uite ca nu mai stiu sloganul - poate ca de aceea a ramas, ca sa invete lumea sloganul - poate ajuta la urmatoarele alegeri... Eu am retinut doar fata, nu am nimic cu omul acesta - chiar e altfel decat restul (sau cel putin asa pare) - dar il rog si pe el jos bannerul stimabile.

Greu, greu, greu.

De ce legea nu prevede si curatenia de dupa - orasul nu are nevoie si de o astfel de poluare - vizuala. Ne este suficient ce avem. Asa ca va rog ... inteleg stiti sa "investiti" bani in realizarea si afisarea materialelor electorale, stiti sa le distribuiti dar... curatenie dupa voi cine face??? Bugetele voastre de campanie ar trebui sa cuprinda si asta. De fapt campania ar trebuie sa fie declarata incheiata dupa ce nu mai exista astfel de materiale electorale afisate. Pentru ca nu mi se pare ok - nici sa ma duc la vot si sa-l vad pe x pe gard. Si nici sa-l vad votandu-se la tv si spunand cat de bun si tare o sa fie el de va castiga. Asta nu e tot campanie?

Sau in ziua de vot e voi? Parca nu era!

Asa ca eu zic JOS CU BANNERELE!

Comentarii

  1. Explicatia este simpla. Firmele de outdoor nu au clienti care sa isi puna banerele acolo asa ca e mai ieftin sa nu le dea jos pe cele deja montate. Ca sa dea jos un banner trebuie trimisi oameni, cu scara, etc. Costa la fel de mult ca la montarea bannerelor. Asa ca firma ia, economic vorbind, cea mai buna decizie. Le lasa pana natura le da gratuit jos. Daca au alte comenzi de banere atunci trimit oamenii sa le demonteze si sa le puna pe cele noi ca montajul este platit. Ca nu e frumos, ca nu e ecologic astea nu sunt probleme inca in Romania. Poate cei de pe banerele ce inca atarna peste strazi se vor gandi sa curete orasul de gunoaiele de plastic numite banere. Dar stii ce? Cred ca au alte probleme de rezolvat. D-alea legate de buget

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Firmele de outdoor ar trebui sa includa in pretul initial si demontarea bannerelor (sau sa fie un bonus - asa de dragul orasuluii, de dreagul lor, ca promovare proprie...). Explicatia asta cu e scump nu ma imcalzezte. Clientul care face cererea de bannere si doreste montarea lor (aici politicienii) ar trebui sa se preocupe si de demontarea lor... Eu asa zic ca ar fi corect. Acum ca lor le place sa se tot vada in varf de stalp si pe la colturi in intersecti... pana ii doboara vantul....

      Ștergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Da, ştiu

Sunt lucruri