YOU MUST SEE!

Trebuie sa vedeti Quijotele - Adei Milea. Trebuie sa vedeti Apolodor.... Trebuie sa lasati in urma vechea imagine a Adei si vechile impresii create. Mergeti si vedeti aceste spectacole pentru ca veti descoperi o alta Ada si totusi o aceeasi Ada. Misterioasa dar prietenoasa, usor de inteles dar atat de profunda, comica dar serioasa, serioasa si... jucausa (joc de cuvinte, joc de acorduri, joc de priviri). Ce-i drept ca nu e singura. A stiut sa se inconjoare si sa-si aleaga oamenii "perfecti" pentru ceea ce vrea sa spuna si felul in care vrea sa o faca. O Dorina Chiriac - vesnicul copil mare cu o voce si voie buna la fel de mari, un Bobo surprinzator, un Radu la care (inainte) nu ai fi banuit o astfel de voce (muzicala) si nu l-ai fi vazut in Apolodor. Artisti despre care nu poti spune prea multe pentru ca esti prea neputincios si nu stii folosi la fel de bine cuvintele pentru a-i descrie, precum ei le folosesc pentru a te incanta.

Mergeti si descoperiti o alta lume.

Eu am fost si am vazut... As fi dorit sa nu se termine niciodata sa raman acolo, intr-o bucla a timpului, azi cu Sancho, maine cu Apolodor, poimanie cu Dulcineea ... apoi cu Apolodorel ... apoi cu Nasul (lui Gogol)...

Poate ca o parte de fericire e undeva intr-o melodie a Adei, intr-un joc de cuvinte si muzici. Poate ca fericirea e o clipa in care timpul ramane suspendat si nimic altceva nu mai exista decat ei, tu, cuvintele si muzica intr-o armonie pe care doar aplauzele de final o pot sparge in mii de farame pe care le porti apoi zi de zi, ora de ora ca amintiri ale clipelor ce au fost odat'.

A fost la teatrul ACT
- QUIJOTE - cu Ada Milea, Dorina Chiriac si Bogdan Burlacianu
- APOLODOR - cu Ada Milea, Dorina Chiriac si Radu Banzaru

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Da, ştiu

Sunt lucruri