Whitney Houston sau valorile uitate

Azi am citit in Libertatea "Whitney Houston, în comă după o supradoză de droguri şi alcool" si m-am intrebat pentru a n-a oara de ce acesti oameni, cu statut de vedeta, nu pot fi salvati??? Si de ce ajung in astfel de situatii?

Ce le lipseste? Ce ii face sa se arunce in bratele cu ghiare ale drogurilor? Si de ce societatea si toti care profita de statutul lor (manageri, critici, familie etc) nu fac nimic? Acesti oameni - dependentii - chiar sunt imposibil de reabilitat/salvat, intr-o societate ca cea americana???

Michael Jackson idem... Este judecat un singur om pt moartea sa... Chiar el sa fie vinovatul??? Michael murise demult... ar fi vrut sa renasca dar acest lucru e rezervat...

Nu cred in vinovatia unui singur om, cum nu cred ca daca cuiva i-ar pasa chiar nu ar putea face nimic pentru oameni ca Michael, Whitney... Cat au fost pe val - li s-au propus o gramada de contracte, cat sunt in cadere sunt aratati cu degetul ... Nu se pot incheia contracte pentru sanatatea lor? Daca ei nu pot judeca, de ce acei consilieri si manageri, care pana ieri le spunea ce sa semneze, ce concerte sa faca, ce firma sa reprezinte ca imagine etc, nu pot pune piciorul in prag, nu le pot angaja un psiholog, nu ii pot interna intr-o clinica de reabilitare, nu le pot fi prieteni ...????

DE CE??? Asta nu le aduce profit? Sunt in pierdere??? La atat se reduce relatia lor - la una comerciala? OMUL are valoare atata timp cat aduce unora profit? Iar acum tabloidele sunt cele care profita?

Comentarii

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Da, ştiu

Sunt lucruri