Asociatia IHTIS - puterea de a face din NIMIC - CEVA

Astazi via Manafu am aflat despre campania "350.000 Euro = Solidaritatea a 350.000 oameni" initiata de Asociatia IHTIS.

IHTIS este creata de tineri cu dizabilitati care vor sa traiasca normal si ne demonstreaza ca ceea ce conteaza cand vrei cu adevarat ceva, este credinta si dorinta ca ceea ce ne dorim se poate realiza. Oameni care vor sa traiasca, care nu se lamenteaza, nu se plang ... Ei lupta pentru ceea ce li se cuvine - o viata independenta, integrarea fireasca in societate, imbratisarea semenilor, ...

Au un vis, o dorinta - aceea de a crea un Centru de Viata Independenta, vor sa arate ca se pot descurca, ca sunt altfel intr-un alt mod si nu asa cum ii consideram noi. Da sunt ALTFEL si pot face lucrurile si viata lor sa arate ALTFEL, asa cum poate noi ar fi trebuit sa o facem pentru ei. Noi care avem ceea ce ei nu au si nu stim sa apreciem asta. Noi - care pana acum le-am spus ca nu pot face nimic, i-am ignorat... Acum ne demonstreaza ca pot face CEVA - mult mai mult decat am putut face noi pentru ei. Noi care nici macar nu ne-am gandit ca am putea face ceva... dar nu ne condamna, ne accepta asa cum suntem - ignoranti, nestiutori, plangaciosi, jalnici...

Haideti acum sa le acordam sprijinul, sa le fim alaturi, sa-i acceptam. Gasiti aici modalitatile prin care puteti face asta.

Da, ar fi mult mai usor daca ar exista si un sistem de donatie prin SMS. Poate ca, transmitand in felul nostru mesajul acesta - se va si realiza.

Daca vorbele mele au fost neputincioase si nu v-au convins priviti mesajul de mai jos!

Comentarii

  1. Multumiri pentru sustinere. In spatele unor astfel de ganduri, se afla un suflet deosebit. Sunt omorata.

    RăspundețiȘtergere
  2. Numerele de sms nu mai sunt valabile din 31.12.2008. Dar...

    CAMPANIA IHTIS CONTINUA...
    Membrii Asociatiei IHTIS va invita vineri 27 februarie, orele 18, Palatul Copiilor / sala mica – la spectacolul folcloric caritabil „Suflet langa suflet prin cantec” - parte a Campaniei „350.000 euro = solidaritatea a 350.000 de oameni”. Organizator: Asociatia IHTIS. Producator: Florin Racoci. Intrarea libera. Detalii pe: http://asociatia-ihtis.ro. VA ASTEPTAM !

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Copacul

Visul nebunului neîntregit

Da, ştiu